tevekenysegunk

Műszak és karbantartás

Műszaki és karbantartási munkálatok Csepelen

A Városgazda Zrt. munkatársai látják el a kerület önkormányzati tulajdonú épületeinek, lakásainak, intézményeinek és egyéb ingatlanjainak műszaki és karbantartási feladatait. Munkájuk sokrétű, szerteágazó.

Lakás és nem lakás célú helyiségek karbantartása. (bérlakás)

A Városgazda Zrt. lakás és nem lakás célú helyiségek karbantartási és fenntartási munkáinak elvégzését saját hatáskörben látja el.

Feladata a több mint 1400 szociális bérlakásnak, a II. Rákóczi Ferenc utca 93-105. alatti 116 nem szociális bérlakásnak, és közel 350 nem lakás célú ingatlannak a karbantartása.

Csepeli Strand karbantartási munkái

A Városgazda Zrt. munkatársai a Csepeli Strandon a téli üzemelés közben adódó elektromos és gépészeti, asztalos javításokat, ill. a kamerarendszer további kiépítését, valamint a festést végezik el. A folyamatos üzemeltetési feladatok mellett, 2014-ben a szakemberek felújították a csúszdát, korlátot készítettek, helyreállították a pergolákat és a burkolatokat. Beüzemelték az újonnan épített szaunát is.

Sport-, Szabadidő- és Rendezvényközpont karbantartása

A karbantartási munkálatokon kívül a Sport-, Szabadidő- és Rendezvényközpont stég és stégdeszkáinak festése, burkolatának elhelyezését is elvégzik a szakemberek minden évben. Szükségessé vált a téliesített vízhálózat feltöltése és a csőtörések javítása is.

Csepeli Piac karbantartási munkái

2011. június 01-jétől a Csepeli Piac a Városgazda Zrt.-be történő beolvadásával, a piac karbantartási munkáinak ellátása a csoport feladatát képezi.

Rendezvények technikai lebonyolítása

A kerületben szervezett rendezvények lebonyolításában való részvétel a Szerviz csoport feladata.

A Városgazda Zrt. biztosítja egy-egy rendezvényen a technikai eszközöket és a lebonyolítást. Ezen belül a teljes kivonulást komplett eszközparkkal, a terület berendezését és a bontási munkákat, valamint a szállítást. A Városgazda támogatja a Városkép Kft. és az intézmények (iskolák, óvodák) által szervezett rendezvényeket. Illetve kedvezményt ad a civil szervezeteknek eszközbérlésre.

Intézmények karbantartása

Az intézmények karbantartási munkái is a Városgazda Zrt. Műszaki és karbantartási osztály feladatkörébe tartoznak.Az összes oktatási intézmény, 2 gimnázium, 16 általános iskola, 15 óvoda és 11 tagóvoda javítási munkáit a (gazdasági szolgáltató iroda megrendelései alapján) cégünk alkalmazottjai látják el.

Az intézményekben a napi karbantartási feladatokon kívül elkészült felújítások:

-          Hermann Ottó Általános Iskola lépcsőházának és folyosóinak festési munkái

-          Kék Általános Iskola földszinti mosdó felújítása, radiátorok cseréje, 2 tanterem festési munkálatai, raktár foglalkoztatóvá való átalakítása

-          Eötvös Általános Iskola melletti parkoló kapujának gyártása, beépítése, kerítés cseréje, kerékpár tároló készítése, festése, étkező előtti mosdó teljes felújítása, II. emeleti lány mosdójának felújítása

-          Jedlik Ányos Gimnázium gázvezeték javítása

-          Szivárvány óvoda játéktároló festése, tornaszoba kialakítása (folyamatban van)

-          Mészáros Jenő Általános Iskola 2 db foglalkoztató festése, burkolása, a bejárat betonozása, lépcső javítása, tornaterem festése, üvegfal tábla leszerelése

-          Lajtha Általános Iskola tűz víz hálózatának és hálózati vezetékének cseréje, kerti locsoló kiépítése

-          Gyermeksziget óvoda tornaszoba kialakítása

-          Kölcsey Általános Iskolában edzőterem kialakítása

-          Völgy utcai óvoda fűtés leválasztása

-          Hétszínvirág óvoda belső játszóudvarának átépítése, kerítésfestés, kerítés áthelyezés

-          Gyermekláncfű óvoda Fenyves utcai tagóvoda homlokzati vakolatjavítás, kerítés átalakítása, vagyonvédelmi rács felszerelése

-          Bordás óvodában medence javítása

-          Érintésvédelmi jegyzőkönyvek alapján elektromos javítások

-          A Tátika-Napsugár óvodafoglalkoztató termében szükségessé vált parketta csere külső vállalkozó bevonásával valósult meg.

-          Humán Szolgáltatások Igazgatósága Karácsony S. u. Bölcsödében csőhálózat cseréje

-          Humán Szolgáltatások Igazgatósága Vereckei u. 10-ben foglalkoztató kialakítása.

 

Kiemeltebb munkák:

  • Festési munkálatok - Simon Bolivár sétány 1/a, alatti Nyugdíjasház közös használatú helyiségeiben, a lépcsőházban, az olvasószobákban, az előtérben, a folyosókon.
  • Zrínyi utcai kutyafuttató áthelyezése - Kossuth Lajos utca 146-150. sz. alatti területre.
  • Nappali melegedő - Ady E. út 64. szám alatti 3-as jelű épületének beüzemeléshez szükséges elektromos áram biztosítása, a fűtés kialakítása, beüzemelése és a riasztó rendszer átkötése.
  • 2014-ben elkészült a Kis-Duna öböl feletti hidacska teljes felújítása, a faszerkezeti elemek és a járófelületek cseréjével.
  • A Tamariska dombon, a Rákóczi kertben és a Daru dombon fitnesz eszközöket telepítettek, melynek környezetében ütéscsillapító szőnyegeket helyeztek el.

Csatornatervezések

A kerületben 2012-ben kezdődött teljes körű szennyvízcsatorna építéshez kapcsolódóan a Csepeli Városgazda Közhasznú Nonprofit Zrt. szakemberei a rákötésekkel összefüggő műszaki kérdésekben és a házi szennyvízhálózat tervezésének ügyintézésében állnak a csepeli lakosok rendelkezésére.

2012 novembere óta van lehetőség arra, hogy az érintett háztartások rendeljék meg a Városgazdától – önkormányzati garanciával - a házi szennyvízhálózat megterveztetését és kiépítését.

2014.01.01–06.30-ig 11 db házi szennyvízhálózat terveztetése történt meg a Városgazdán keresztül.

Szociális pályázat keretében 27 db házi szennyvízcsatorna kivitelezése és 2 db nem támogatott pályázatos kivitelezés készült el.

Ugyancsak elkészült 8 db önkormányzati bérlakásban a házi bekötőcsatorna kiépítése.

Keresés


Bejelentkezés
Elektronikus számla


Országos hírfigyelő


Fogyasztóvédelmi rovat


Élmény, sport, kikapcsolódás


Játékgyár


Csepeli strandfürdő hírek


Közérdekű információk


Térkép

Csepeli Városgazda Közhasznú Nonprofit Zrt.
1215 Budapest,
Katona József utca 62-64.

GPS: É.sz.: 47.4262584 | K.h.: 19.0841866

Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába.