Média megjelenés

2015-05-28 121851

Megjelent a kiadványunk „Városgazda Panoráma” néven, keresse ügyfélszolgálatunkon, vagy töltse le honlapunkról.

Letöltés innen

_______________________________________________________________________________

III/2.   8. oldal    Csevak Zrt. tapasztalat és megbízhatóság
III/7.   4. oldal    Közmunkaprogram - Sikerek és eredmény
III/7.   5. oldal    Fasori munkák Csepelen
III/8.   4. oldal    Megújult a Rákóczi Kert parkja
IV/16. 19. oldal  Ugratók a domb alján
IV/17. 3. oldal    Felújítják a tanuszodát
IV/19. 16. oldal  Sátrat kap az úszómedence
IV/21. 6. oldal    Fedett medencével nyit a strand
IV/22. 3. oldal    Megtisztulhatnak az utcák, 6. oldal Folytatják az utcák aszfaltozását Csepelen, 8-9. oldal Fedett uszoda Csepelen, Ismét a gyerekeké a Csepeli Tanuszoda

Megjelent a Csepeli Városgazda Zrt. második kiadványa

A Városgazda Zrt. ügyfélszolgálatára nap mint nap számos kérdés érkezik ügyfeleink részéről, melyek közül a leggyakoribbakat gyűjtöttük össze, amelyeket ebben a kiadványban válaszolunk meg.

A tartalomból:

• Nagyon sokan érdeklődnek a fagallyazás, fakivágás és fűnyírás bejelentésének menetéről.
  • Családokat érint, ezért a szociális bérlakás bérlése is egy fontos kérdés a kiadványban - szociális bérlakás bérleti jogához jutni csak nyílt pályázaton való részvétellel lehet.
  • Számos olyan témával találkozhatnak, amelyek hasznos ismereteket nyújtanak a háztartások fogyasztási kiadásainak realizálásához, mint például: FŐTÁV-éves számla értelmezése. Mi a teendő, ha a bérlőnek elmaradása van? Milyen részletfizetési lehetőségek vannak? Mikor kell lecserélni a vízórát?

A Csepeli Városgazda Zrt. Kiadványát keresse a Városgazda Ügyfélszolgálatán.

Megjelent a Csepeli Városgazda Zrt. harmadik kiadványa

A tartalomból: ügyfélfogadási időpontok, ügyfélszolgálati nyitva tartás, fűnyírás, gallyazás bejelentésének menete, házhoz menő szelektív hulladékgyűjtés, kutyapiszok-gyűjtő zacskó, földútjavítás, téli munkarend – havazás, ónos eső, fogyasztóvédelmi rovat - karácsonyi bevásárlás, városgazda rövid hírek.

Keresse a polgármesteri hivatalban és a Városgazda ügyfélszolgálatán vagy Letöltés innen

2016-04-25 155628

Városgazda Panoráma - Megjelent a Csepeli Városgazda Zrt. negyedik kiadványa

A Csepeli Városgazda Közhasznú Nonprofit Zrt. évről évre arra törekszik, hogy elégedett legyen munkánkkal, és szolgáltatásaink megfelelő segítséget nyújtsanak Önnek. Az elmúlt év megvalósult munkálataiból szemezgettünk.

A tartalomból:

• Csepeli Strandfürdő téli nyitva tartás.
  • Téli munkarend – havazás, ónos eső.
  • FKF hírek - lakossági hulladékgyűjtő udvarok - Budapesten jelenleg 16 hulladékgyűjtő udvar működik, ahol a lakosság díjmentesen leadhatja a szelektíven gyűjtött hulladékot.
  • Bemutatkozik a csepelingatlan.hu - A Csepeli Városgazda Közhasznú Nonprofit Zrt. új honlapot indított a kerületben lévő önkormányzati tulajdonú, üresen álló üzlethelyiségek bérbeadására. A csepelingatlan.hu oldalon böngészhet a kiadó üzlethelyiségek között, egészen a 30 m2-től az 500 m2-es alapterületig.
  • Városgazda hírek

Letöltés innen

2016-04-25 154858

Városgazda Panoráma - Megjelent a Csepeli Városgazda Zrt. ötödik kiadványa

Itt a tavasz, szépülnek a parkok és közterületek. A Csepeli Városgazda Zrt. folyamatosan kezeli és gondozza az önkormányzat tulajdonában lévő 2.500.000 m² nagyságú zöldterületet, valamint a közel 100.000 darabos faállományt.
A tartalomból:
•    Zöldhulladék elszállítása Csepelen - Egyre több ügyfél érdeklődik telefonon és személyesen a Csepeli Városgazda Zrt. ügyfélszolgálatán a zöldhulladékgyűjtő zsákokról.
•    Zöldhulladék-elszállítási szolgáltatás vehető igénybe a Csepeli Városgazda Közhasznú Nonprofit Zrt.-nél.
•    A FŐTÁV Zrt. a Csepeli Városgazda Közhasznú Nonprofit Zrt. ügyfélszolgálati helyiségében található ügyfélszolgálata hetente 1 alkalommal, szerdánként 9.00 és 18.00 óra között fogadja ügyfeleit. A lakossági ügyfelek kiszolgálása érkezési sorrendben történik.
•    Az önkormányzat 2016-ban ismét elindítja „virágosítási” programját. Felhívás a „Virágos Csepelért” programban való részvételre.
•    RÁKÓCZI KERT - állandó programjai.
•    Városgazda hírek.
•    Csepeli Piac hírek.

A „VÁROSGAZDA PANORÁMA” KIADVÁNYT KERESSE ÜGYFÉLSZOLGÁLATUNKON, VAGY TÖLTSE LE INNEN.

városgazda panoráma 6

Városgazda Panoráma - Megjelent a Csepeli Városgazda Zrt. hatodik kiadványa

A tartalomból: elkészült a Csepeli Szurkoló Aréna és a Kalózhajós Pihenőpark  , új játékok és gyönyörű park    a II. Rákóczi Ferenc út 268. szám alatt, locsolás a kerületben, hatékonyabb fűnyírás - ISEKI fűnyíró traktort vásárolt a Csepeli Városgazda, „Tisztább Csepelért” – hulladékgyűjtő csapat járja a kerületet, vandál biztos illemhely a Hollandi úton, tetten érték a graffitis rongálót, őstermelők a Csepeli Piacon, bővült a Városgazda honlapja.

A „VÁROSGAZDA PANORÁMA” KIADVÁNYT KERESSE ÜGYFÉLSZOLGÁLATUNKON, VAGY TÖLTSE LE HONLAPUNKRÓL.