sajto

Szarka és Jupiter óvodák udvarainak felújítása

2017. jún. 30.

Szarka és Jupiter óvodák udvarainak felújítása

A 2016-os év célkitűzései között szerepelt, hogy a Csepeli gyermeksziget program keretein belül 2 óvodaudvart felújít a Csepeli Városgazda Zrt. A Szarka és Jupiter óvodák udvarainak felújítása során a Faipari osztály új, egyedi tervezésű játszóeszközöket készített az kis óvodások számára.
A Szarka óvoda egy új mászóvárral lett gazdagabb, amelyen távcső, kormány és csillagvizsgáló biztosítja a vidám játékot. Emellett egy meseszép babaházat kapott az óvoda, amely minden kislány álma. A tervező a kisfiúkról sem feledkezett meg, egy valódi mozdony élethű mása is helyet kapott az óvoda udvarán.

A Jupiter óvoda udvarára egy kombinált játszóeszközt készítettünk, melyen egyszerre tudnak az ovisok a gólyafészekhez hasonlító kosárban hintázni, mászókázni vagy épp csúszdázni. Emellett a rajzfilmből jól ismert Frédi-Béni kocsi másolata is elkészült a gyerekek nagy örömére. Az udvart faragott lovacskák teszik még egyedibbé, melyek mérleghinta és statikus mászóka formájában jelennek meg.
Mindkét óvoda udvarára kismotoros pályát építettünk, öntött gumiburkolatú tornapályákat alakítottunk ki, valamint napvitorlákat telepítettünk a homokozók fölé.

g

s