Küldetésünk

Kedves Látogató!

 

Munkatársaim és a magam nevében köszöntöm honlapunkon, örülünk, hogy internetes oldalunkra látogatott!

Cégünk, mely 2012. június 12. óta a Csepeli Városgazda Közhasznú Nonprofit Zrt. nevet viseli, az önkormányzati tulajdonban lévő lakások, üzletközpontok, egyedi, nem lakás céljára szolgáló létesítmények és társasházi lakások, parkolóhelyek, garázsok kezelését, valamint a kerület 18 közoktatási intézményének, a Rákóczi Kert Civil és Közösségi Háznak, a Sport Szabadidő és Rendezvény Központnak, a Csepeli Piacnak, a Csepeli Strandnak és a Posztógyári Tanuszodának az üzemeltetését végezi.

Feladatunk továbbá az önkormányzati tulajdonban lévő területek elidegenítése, közterületek bérbeadása, a csepeli zöldterületek kezelése (parkok, játszóterek karbantartása, játszóterek Európai uniós szabvány szerinti üzemeltetése).

Szerteágazó tevékenységi körünk folytán elkötelezettek vagyunk az önkormányzat, a kerület intézményeinek zöme, és Csepel lakossága felé.

Cégfilozófiánk, hogy minőség, ár, idő és szolgáltatás tekintetében mindenkor, mindenkinek a legjobbat nyújtsuk. Ez szab irányt küldetésünknek, amit névválasztásunk is takar:

Cégünk mint „Városgazda" a feladatait Csepel jó gazdájaként, jó gazda módjára igyekszik teljesíteni.

Céljaink eléréshez mindenkor számítunk a lakosság, a partnereink, és az Ön véleményére, javaslataira is!

 

 

Trefán László

vezérigazgató

Keresés


Bejelentkezés
Elektronikus számla


Országos hírfigyelő


Fogyasztóvédelmi rovat


Élmény, sport, kikapcsolódás


Játékgyár


Csepeli strandfürdő hírek


Közérdekű információk


Térkép

Csepeli Városgazda Közhasznú Nonprofit Zrt.
1215 Budapest,
Katona József utca 62-64.

GPS: É.sz.: 47.4262584 | K.h.: 19.0841866

Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába.