Államtitkári gratuláció Simon Sacinak!

2016. okt. 14.

unnamed

 

Államtitkári gratuláció Simon Sacinak!

A Csepeli Öttusa és Vízi Sport Egyesület reménysége Simon Sarolta a közelmúltban Kairóban vett részt a magyar válogatott tagjaként, ahol Junior Világbajnoki ezüstérmet nyert csapatban. Sportolónk teljesítménye nem kerülte el Dr. Szabó Tünde az Emberi Erőforrások Minisztériumának Sportért Felelős Államtitkárának figyelmét sem, aki személyes hangvételű levélben gratulált a csepeli sport egyik nagy reménységének.

 

Levelet hozott a postás, méghozzá nem is akármilyet: Szabó Tünde az Emberi Erőforrások Minisztériumának Sportért Felelős Államtitkára Simon Sacinak írt elismerő sorokat a kairói Junior Világbajnokságon megszerzett ezüstérme okán. A Csepeli Öttusa és Vízi Sport Egyesület reménysége örömmel osztotta ezt meg velünk is, melynek szövege itt olvasható:

 
 
Kedves Simon Sarolta!
 
 Az Emberi Erőforrások Minisztériumának Sportért Felelős Államtitkársága örömmel értesült arról, hogy ezüstérmet szerzett a Kairóban rendezett Junior Világbajnokságon.
 
Tudom, hogy a sportban csak hosszú évek kitartó munkájával lehet jó eredményt elérni. Köszönöm, hogy vállalta e nemes, gyakran lemondásokkal teli feladatot, és újabb éremmel gazdagította hazánk sportéremgyűjteményét, s öregbítette a magyar sport jó hírét.
 
Elért eredményei s az idáig vezető út példaként szolgálhat valamennyi magyar fiatal számára az élet minden területén.
 
Kiemelkedő eredményéhez ezúton szívből gratulálok, felkészüléséhez jó egészséget és további sok sikert kívánok.
 
 
Üdvözlettel:
 
Dr. Szabó Tünde
 
Forrás:  Csepeli Öttusa és Vízi Sport Egyesület

 

 

Keresés


Bejelentkezés
Elektronikus számla


Országos hírfigyelő


Fogyasztóvédelmi rovat


Élmény, sport, kikapcsolódás


Játékgyár


Csepeli strandfürdő hírek


Közérdekű információk


Térkép

Csepeli Városgazda Közhasznú Nonprofit Zrt.
1215 Budapest,
Katona József utca 62-64.

GPS: É.sz.: 47.4262584 | K.h.: 19.0841866

Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába.